K&J Psycholoog Driebergen – Lise Vergeer

Lise Vergeer | K&J - Psycholoog

Lise Vergeer

Mw. Lise Vergeer is in 2008 afgestudeerd als kinder- en jeugdpsycholoog aan de Universiteit Utrecht, na een stage bij het Universitair Medisch Centrum Utrecht. In de jaren daarna heeft ze bij een grote GGZ-instelling en bij twee kleine pedagogenpraktijken gewerkt (in de generalistische basis- en in de specialistische GGZ). Ook werkte ze bij de Universiteit Utrecht als hoofdbehandelaar en supervisor bij een project rondom zorgpeuters en als docent psychologie. Verder heeft ze ervaring in het werken met kinderen en volwassenen met verstandelijke handicaps.

Lise volgt sinds 2018 de opleiding tot systeemtherapeut en werkt in haar behandelingen vaak samen met de ouders en met het gehele gezin. Vanaf 2019 is ze zich gaan bekwamen in een behandelmethode die verwant is aan EMDR en die kinderen en jongeren kan helpen bij het verwerken van vervelende ervaringen in het verleden. Deze methoden combineert Lise met inzichtgevende gesprekstherapie en speltherapie. Naast haar werkzaamheden bij Psynova werkt Lise in Utrecht en in Zeist in de basis- en specialistische GGZ, waarbij ze zowel individuele behandelingen als partnerrelatie- en gezinstherapieën geeft.
Voor Lise is het belangrijk dat cliënten zich op hun gemak voelen in de therapiesessies en dat ze erop kunnen vertrouwen dat ze met respect en aandacht worden behandeld. Daarbij maakt Lise graag ruimte voor plezier en ontspanning, zonder dat moeilijke onderwerpen uit de weg worden gegaan.

 • Register

  Psycholoog NIP
  Systeemtherapeut i.o.
  AGB-code zorgverlener: 94065072
  AGB-code praktijk: 94106252
  KvK Utrecht: 75669617

 • Lidmaatschappen
  NIP – Lid Nederlands Instituut van Psychologen
  NVRG – Lid Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie
  SKJ – Lid Stichting Kwaliteitsregister Jeugd
  Klachtenregeling: P3NL
 • Specialisaties

  Individuele therapie
  Relatietherapie
  Gezinstherapie

 • Bereikbaarheid

  06 – 25015364 – Lise Vergeer
  Afspraken online en in de praktijk: donderdag
  Afspraken online: maandag, dinsdag, vrijdag

Vragen?

Neem contact met ons op door jezelf aan te melden.


Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg

phone 030-20 80 346

Locatie