Skip to main content

Kunstzinnige therapeut – Marjolein Dorresteijn

Marjolein Dorresteijn | Kunstzinnige therapeut

Marjolein Dorresteijn

Na mijn studie biologie en later milieukunde aan de Universiteit Utrecht heb ik een aantal jaren in het bedrijfsleven als consultant gewerkt. Omdat dat niet echt de vervulling gaf die ik zocht, maakte ik daarna de overstap naar een kinderboerderij, waar ik met veel plezier met kinderen en dieren werkte.

Kinderen en de vragen die zij met zich mee brengen hebben me altijd zeer geboeid. Ik geniet van het moederschap en heb me verdiept in pedagogiek en heb tegelijk heel goed kunnen oefenen aan mijn eigen bewustwordingsweg.In 2009 ben ik Kunstzinnige Therapie gaan studeren aan de Hogeschool Leiden. Een studie waar tot mijn opluchting zowel mijn verstand als mijn gevoel mee mochten doen. In 2019 publiceerde ik Oefeningenboek kunstzinnige therapie.

Ik vind het een grote vreugde dat ik in de kunstzinnige therapie het vak heb gevonden dat helemaal bij me past. Mensen, met al hun gevoelens, talenten en eenzijdigheden, vind ik mateloos boeiend. Als kunstzinnig therapeut vind ik het belangrijk iemand volledig serieus te nemen. Liefdevolle acceptatie van alles dat zichtbaar wordt is daarbij voor mij van levensbelang. www.marjoleindorresteijn.nl

 • Register

  AGB-code zorgverlener: 90100292
  AGB-code praktijk: 90059895
  KvK Utrecht: 62868519
  Registratienummer NVKT 14.114

 • Lidmaatschappen

  NVKT – Nederlandse Vereniging voor Kunstzinnige Therapieën op antroposofische grondslag

 • Contracten

  Kunstzinnige Therapie is een door de meeste zorgverzekeraars erkende therapievorm en wordt (al dan niet gedeeltelijk) vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Wat je precies vergoed krijgt, hangt af van de verzekeraar. Raadpleeg bij twijfel over je vergoeding je polis of neem contact op met je verzekeraar.

 • Specialisaties

  Behandeling: – Kunstzinnige therapie

 • Bereikbaarheid

   06-28 73 82 71 – Marjolein Dorresteijn

Vragen?

Neem contact met ons op door jezelf aan te melden.