GZ Psycholoog Driebergen – Rianne de Graaf

Rianne de Graaf | GZ - Psycholoog

Rianne de Graaf

Mw. Drs. Rianne de Graaf volgde de studie Klinische kinder- en jeugdpsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Zij specialiseerde zich tot Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-geregistreerd) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ook mag zij zich EMDRtherapeut noemen. Momenteel volgt zij de opleiding tot EMDR practitioner. Er gaat  speciale interesse uit naar lichaamsgerichte interventies en zelfcompassie.

De therapeut beoefent haar vak met veel plezier sinds 2003. Ze is werkzaam geweest in zowel de jeugdzorg als de psychiatrie. In deze laatste is zij oa werkzaam geweest op een autisme poli, binnen een Infant Mental Healthteam en een Psycho Trauma Centrum. In 2014 richtte zij Psynova op, aanvankelijk enkel voor kinderen en jeugdigen, later ook voor volwassen. Het is haar missie om zorg te ontwikkelen, die aansluit bij de hulpvragen die leven in deze tijd.

Rianne is een bevlogen hulpverlener, maar kiest ook heel bewust voor verstilling.  In de verstilling ontstaat de reflectie, de inspiratie en groei. Belangrijke ingrediënten voor haar als persoon, maar ook voor haar werk. Soms zoekt zij dit op in de vorm van beweging, door paard te gaan rijden, zingen of dansen, maar ook in de vorm van yoga of meditatie.

Rianne onderhoudt vakkennis door middel van bijscholing, maar ook maakt zij deel uit van een regionale intervisiegroep, Kinderpsy. Tevens is zij lid van de LVVP en de VEN.

 • Register
  BIG registratie GZ-psycholoog: 29910605025
  AGB-code zorgverlener: 94-(0)13775
  AGB-code praktijk: 94-(0)60711
  KvK Utrecht: 60297182
 • Lidmaatschappen
  LVVP – Lid Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten
  VEN – Lid Vereniging EMDR Nederland
 • Contracten
  Gemeenten Zuid-Oost Utrecht en Amersfoort
  Voor volwassenen contracten met de meeste zorgverzekeraars voor basisgeneralistische GGZ.
 • Specialisaties
  Diagnostiek: – Angst – ADHD – Autisme – Intelligentie – Stemming – Trauma – Opvoedingsproblematiek
  Behandeling: – EMDR – Cognitieve gedragstherapie – Schematherapie – Mindfulness – Ouderbegeleiding

Vragen?

Neem contact met ons op door jezelf aan te melden.


Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg

Locatie