GZ psycholoog – Rianne de Graaf

Rianne de Graaf | GZ psycholoog

Rianne de Graaf

Mw. Drs. Rianne de Graaf volgde de studie Klinische kinder- en jeugdpsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Zij specialiseerde zich tot Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-geregistreerd) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ook mag zij zich EMDRtherapeut noemen. Momenteel volgt zij de opleiding tot EMDR practitioner. Rianne is systemisch georiënteerd, zij betrekt de context bij de vraag en er gaat  speciale interesse uit naar trauma, zelfcompassie en het betrekken van het lichaam(sgeheugen).

De therapeut beoefent haar vak met veel plezier sinds 2003. Ze is werkzaam geweest in zowel de jeugdzorg als de psychiatrie. In deze laatste is zij oa werkzaam geweest op een autisme poli, binnen een Infant Mental Healthteam en een Psycho Trauma Centrum. In 2014 richtte zij Psynova op, aanvankelijk enkel voor kinderen en jeugdigen, later ook voor volwassen. Het is haar missie om zorg te ontwikkelen, die aansluit bij de hulpvragen die leven in deze tijd. Hiervoor werkt zij met diverse disciplines samen.

Rianne is een bevlogen hulpverlener, maar kiest ook heel bewust voor verstilling.  In de verstilling ontstaat de reflectie, de inspiratie en groei. Belangrijke ingrediënten voor haar als persoon, maar ook voor haar werk. Soms zoekt zij dit op in de vorm van beweging, door paard te gaan rijden, zingen of dansen, maar ook in de vorm van yoga of meditatie.

Rianne onderhoudt vakkennis door middel van bijscholing,. Ze volgt momenteel de opleiding tot EFTtherapeut. Daarnaast maakt zij deel uit van een regionale intervisiegroep, KinderpsychUtrecht en is zij lid van een Special Interest Group voor vroegkinderlijk trauma.  Tevens is zij lid van de LVVP en de VEN.

 • Register

  BIG registratie GZ-psycholoog: 29910605025
  AGB-code zorgverlener: 94013775
  AGB-code praktijk: 94060711
  KvK Utrecht: 60297182
  Kwaliteitsstatuut (PDF)

 • Lidmaatschappen

  LVVP – Lid Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten
  VEN – Lid Vereniging EMDR Nederland

 • Contracten
  Gemeenten Zuid-Oost Utrecht en Amersfoort
  Voor volwassenen contracten met de meeste zorgverzekeraars voor basisgeneralistische GGZ.
 • Specialisaties
  Diagnostiek: – Angst – ADHD – Autisme – Intelligentie – Stemming – Trauma – Opvoedingsproblematiek
  Behandeling: – EMDR – Cognitieve gedragstherapie – Schematherapie – Mindfulness – Ouderbegeleiding
 • Bereikbaarheid

   06-28 18 80 10 – Rianne de Graaf
  Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Vragen?

Neem contact met ons op door jezelf aan te melden.


Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg

Locatie