Skip to main content

Volg de volgende fase van
jouw carrière bij ons

Wat leuk dat jij op deze pagina bent aangekomen. Ben jij toe aan een nieuwe stap, een volgende fase in jouw carrière? Lees dan snel verder.
GZ Psycholoog Driebergen - Rianne de Graaf

Werken bij Psynova, de voordelen:

Zie jij jezelf werken in een praktijk waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt? Waar jij jouw talenten maximaal kunt inzetten, zodat we er samen het optimale uithalen. Maak dan deel uit van ons hechte team van ongeveer 10 collega’s.

Salariëring conform CAO GGZ

Op basis van je ervaring en wat je ons komt brengen zullen we je correct inschalen conform de CAO GGZ.

Koffie en meer

Gesprekken onder het genot van een goede kop koffie of lekkere kop thee in een mooi monumentaal pand.

Ruimte voor ontwikkeling

Draag jij graag een steentje bij aan de groei en bloei van onze praktijk? Wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling door je deel te laten nemen aan trainingen en workshops. Daarnaast hebben we met regelmaat lunchreferaten voor extra kennisdeling.

Vrij vakantie beleid

Conform CAO krijg je bij ons meer dan het wettelijke vereiste. Is dit voor jou toch onvoldoende? Geen probleem! Bij ons kun je vakantiedagen bijkopen.

Meer efficiency

Psynova gaat graag mee met de tijd. Met de inzet van de laatste technologische middelen heb je meer tijd voor de client.

Teamuitjes

Kwartaalijkse beleidsoverleggen met updates over de praktijk, speciale projecten, werklunches met aandacht voor actuele thema’s, trainingssessies waarin we aandacht besteden aan diverse vakinhoudelijke onderwerpen en gezellige borrels. Niet alles hoeft immers werkgerelateerd te zijn.

Openstaande vacatures

Bij onze manier van werken staan clientbeleving, samenwerking, effectiviteit en efficiëntie, eigen verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap centraal. Daarom hechten we veel waarde aan de afspraken die we als team en als praktijk met elkaar maken. Maken we met jou ook een afspraak? Staat je vacature erbij? Waar wacht je nog op, stuur je CV, we ontmoeten je graag!

Heb je een vraag over een functie?

Wil je meer weten of staat jouw functie er niet bij en denk je een toegevoegde waarde voor onze praktijk te zijn. Neem dan contact met ons op.

Klaar om aan de slag te gaan?

Het lijkt erop dat jij onze ideale nieuwe collega bent.