Skip to main content

GZ-Psycholoog (K&J)

Omdat Psynova zich uitbreidt, zijn we op zoek naar versterking voor de kinder- en jeugdpsychiatrie afdeling. Ben jij een ervaren GZ-psycholoog, en voel jij je aangesproken door onze werkwijze? Dan nodigen we je graag uit om verder te lezen!

Location
Driebergen-Rijsenburg, Nederland
Working Time
24-36 uur
Level
Per direct

Onze visie

Bij Psynova kijken we naar de mens in zijn totaal. Dat betekent dat we niet alleen oog hebben voor de problemen die er zijn, maar we richten ook de aandacht op het versterken van positieve eigenschappen. Daarnaast gaan we er vanuit dat problemen zich fysiek en mentaal kunnen  manifesteren. We voeren dus niet alleen gesprekken, maar we spreken ook het lichaamsgeheugen aan. Hiervoor werken we geregeld samen met vaktherapeuten en wordt er voorzien in een breed behandelaanbod (individueel en groepen). Omdat zowel de klachten als de krachten van een individu onderdeel kunnen uitmaken van een groter geheel, hanteren we een systemische aanpak, waarbij in het geval van kinderen en jeugd bv ouders, maar ook school een belangrijke rol kunnen spelen. We gaan er vanuit dat samenwerking de sleutel is tot het leveren van de beste zorg; we verbinden ons dan ook graag aan zorgverleners die werkzaam zijn bij de gemeente, artsen en collega’s in andere praktijken of instellingen.

We bieden:

  • Een prachtige werkplek in een monumentaal pand en mooie groene omgeving!

  • Een klein team die de onderlinge sfeer en plezier hebben met elkaar van belang vindt

  • Vanwege de verschillende disciplines een variëteit aan ervaring en kennis, die bij wordt gehouden maar ook wordt gedeeld met elkaar

  • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als persoon of als professional in dit vak

  • Inschaling conform CAO GGZ, afhankelijk van opleiding en ervaring, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, pensioenregeling en opleidingsbutget)

We vragen:

  • Een ervaren professional, die zijn registraties op orde heeft

  • Iemand die het systemische, maar ook holistische denken en handelen in de vingers heeft

  • Een teamplayer met EMDR ervaring, schematherapie of sensorimotor psychotherapie

  • Iemand die zelfbewust is en een warme persoonlijkheid heeft

  • Iemand die initiatief toont en het leuk vindt om zichzelf te ontwikkelen, maar ook graag mee helpt om deze praktijk verder te laten ontwikkelen

Over Psynova

Psynova is een kleinschalige groepspraktijk, gelegen in het hart van de Utrechtse Heuvelrug en gevestigd in een monumentaal pand. Samen met verschillende disciplines met ieder zijn eigen specialisatie bieden wij diagnostiek en behandeling aan voor uiteenlopende problematiek binnen de basis en specialistische GGZ. Wij richten ons hierbij zowel tot kinderen en jeugdigen met hun ouders als op volwassenen. Ook worden er met enige regelmaat cursussen en trainingen vanuit Psynova georganiseerd.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

GZ Psycholoog Driebergen - Rianne de Graaf

Rianne de Graaf

Herken jij jezelf hierin en lijkt het je leuk om ons team te versterken? Dan kijken wij uit naar jouw komst! Neem dan contact op en stuur jouw motivatie en cv naar Rianne de Graaf (Praktijkhouder)